Sabine zingt

Sabine zingt

Mijn publiek raken met een muzikaal verhaal – dit is mijn passie als zangeres. Me verbinden met een song en mijn beleving delen met het publiek; lichtvoetig of dramatisch, nuchter of dromerig, melancholiek of ironisch. Altijd met een vleugje humor.

SOLO

Geniet van mijn one-woman-show: Met live gezongen repertoire, ondersteund door hoogwaardige orkestbanden en een professionele geluidsinstallatie verzorg ik voor u een volledige muzikale act.

MET BAND

Gaat uw voorkeur uit naar zang met live-band? Mijn netwerk van professionele instrumentalisten biedt ruime keuze. We nemen u mee in ons plezier in de muziek!

MUZIEK OP MAAT

Welke combinatie van instrumenten leent zich het beste voor uw evenement?

Uw wensen vormen de basis voor de samenstelling van de band. Ik lever conceptueel maatwerk om uw feest of evenement tot een succes te maken.

Voor de sfeervolle muzikale omlijsting van een receptie of diner is bijvoorbeeld een kleine bezetting van  zang, piano en trompet/bugel zeer geschikt. Met discrete achtergrondmuziek zorgen wij ervoor dat uw gasten kunnen genieten zonder overstemd te worden door de muziek. Deze bezetting kan worden uitgebreid met contrabas en gitaar.

Met een volledige bandbezetting inclusief slagwerk zetten wij een stevige swingende party neer. Ook een gevarieerde samenstelling, bijvoorbeeld van duo in begin van het evenement tot complete band behoort tot de mogelijkheden.

REPERTOIRE

Op het programma staan swingende Jazz-composities, rustige ballads en bekende popsongs. Zwoele Latijn-Amerikaanse klanken en verrassende Kleinkunst-Songs zorgen voor afwisseling en veel luisterplezier.

Het repertoire wordt gezongen in diverse talen en is geïnspireerd door zangeressen als bijvoorbeeld Diana Krall, Karrin Allyson en Astrud Gilberto.

Het repertoire stem ik graag af op uw specifieke wensen.

 

KOSTEN

De kosten voor een optreden zijn afhankelijk van de bandbezetting, de duur van het optreden en de reisafstand. Hieronder twee voorbeelden:

  • Sabine zingt solo: optreden in twee sets van 45 minuten, live zang met orkestbanden, reisafstand 20 min. vanuit Arnhem: €400-€450
  • Sabine zingt met band: optreden in drie sets van 45 minuten, trio (piano, trompet/bugel en zang), reisafstand 60 min. vanuit Arnhem: €800-€950

Prijzen zijn exclusief 9% BTW en inclusief repetities, muziekinstallatie en reiskosten.

Een elektrische piano maakt deel uit van ons equipement. Desgewenst maken wij gebruik van een op locatie aanwezige piano. In overleg kan de geluidsinstallatie worden gebruikt voor aankondigingen, speeches en voor het afspelen van CD’s en andere muziekbronnen.

Neem gerust contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.